مشاوره حقوقی رایگان - اثبات زوجیت

با سلام یکساله عقد کردیم و نکاح نامه داریم ولی همسرم از ثبت رسمی ازدواج مون خودداری میکنه
رفنم دادگاه درخواست اثبات دادم بازم همسرم حاضر نشد و قراره ازدواج غیابی ثبت بشه حالامن یه سوال دارم ایا بعد از ثبت این ازدواج غیابی که قانونی هست میتونم وام ازدواجم رو بگیرم یا به مشکل برمیخورم ــ؟
این ازدواج چحوری غیابی ثبت میشه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعد از صدور رای ، رای را به ثبت احوال ببرید و پیگیر ثبت در ثبت احوال و شناسنامه شوید.
سپس می توانید برای وام ازدواج اقدام کنید.

علي  امراللهي

جناب آقای علي امراللهي :

سلام با مکاتبه اجرای احکام به دفتر ثبت ازدواج ثبت می گردد میتوانید درخواست وام را با اسناد مربوطه تقاضا کنید

نجم الدین سپهوند

نجم الدین سپهوند :

سلام
ازدواج قانونی هست و در صورت غیابی بودن شوهرتون میتواند نسبت به ان اعتراض کند که نتیجه ای ندارد میتوانید درخواست وام بدید