مشاوره حقوقی رایگان - هتک حرمت، تهمت

سلام خانمی هستم که همسرم بعد از ٣سال زندگی مشترک حین دعوای خانوادگی به کوچه رفتند و داد زدند که همسرم(من)، موقع ازدواج باکره نبوده ام و بچه ام که الان 4 ماهه است، حرام زاده میباشد، و تمام خانواده‌ام را (پدر و مادر و برادر و خواهرم) را تک‌به‌تک حرام زاده خطاب میکرد، و پس از تهدید به قتل اعضای خانواده‌ام و فحاشی ناموسی و غیره، مرا وادار به ابرا مهریه و حقوق مالی ام نمود، و زندگی را ترک کرد، اعضای خانواده همسرم هم همین حرفها را مدام به خودم و خانواده ام میگویند، در صورتیکه من هم به صورت سنتی (شب عروسی)و هم از طریق پزشکی قانونی،گواهی سلامت خود را (قبل از ازدواج)ارائه کرده بودم، اما همسرم با کتک کاری من، گواهی پزشکی قانونی را فرمالیته میدانست،
متاسفانه همسرم وکیل پایه یک دادگستری و خودم پزشک میباشم
سوالم این است که چه کنم؟ تا چه مدت بعد از این رفتار میتوان شکایت کرد؟چون تا قطعی شدن حکم حضانت در قبال ابرا مهریه و نفقه و ماشینم و سایر حقوق مالی، نگرانم که شکایت کنم،

پاسخ ها :

عبدالرضا سلیمانیان

جناب آقای عبدالرضا سلیمانیان :

اگر مدارک قطعی و متقن برای ادعای خود دارید اقدام به شکایت کنید