مشاوره حقوقی رایگان - بازداشت به دلیل حمل 2 لیتر شراب دست ساز

با سلام. چند شب پیش در تعطیلات عید من و دوستم با موتور دوستم رفتیم بیرون. نشسته بودیم کنار رودخونه که پلیس به ما گیر داد و 2 بطری 1 لیتری شراب از زیر زین موتور دوستم پیدا کرد و ما رو به کلانتری برد. هم در محل بازداشت هم در کلانتری دوست من گفت که مشروب ها مال خودش هستند و گردن گرفت و از من نیز بازجویی کردند که من گفتم مال من نیستند و هم در بازجویی از خودش و هم گزارش پلیس ذکر شد که مشروب ها مال دوستم هستند. بعد افسر نگهبان با قاضی کشیک تماس گرفت و ماجرا را توضیح داد و قاضی کشیک نیز از پشت تلفن گفت که من را آزاد کنند و افسر نگهبان نیز یک برگه پر کرد و داد من انگشت بزنم که متاسفانه نخوانده انگشت زدم و من را بدون وثیقه آزاد کرد. یک سوالم این است که اون برگه به نظر شما تعهد بود یا چیز دیگری بود و ممکن است مشکل ساز شود؟ فردای اون روز که دوستم رو به دادسرا برده بودن قاضی کشیک که عوض شده بود از مامور پرسیده بود نفر دیگر که من باشم کجاست که مامور گفته بود قاضی کشیک قبلی دیشب آزادش کرده و دوستم نیز در دادسرا با وثیقه آزاد شد. حال سوال دیگر من اینه که با توجه به اینکه اسم و مشخصات و اثر انگشت من در گزارش مامور هست و از من بازجویی شده ممکن هست به دادسرا احضار بشم و علیه من کیفر خواست صادر بشه یا خیر؟ و اینکه دوباره دوست من به دادسرا احضار میشه یا همون یه بار بود و پرونده به دادگاه ارسال میشه؟

پاسخ ها :

پرسشگر :

کدومش خیر؟یعنی من منع تعقیب می خورم؟چون توی پرونده نوشته با ضمانت خودم با دستور قاضی آزاد شدم

محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي

جناب آقای محمدكاظم  سلطاني گردفرامرزي:

به احتمال زیاد باتوجه به نوع قرار آزادی اتهامی به شما واردنیست

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،شمامتهم نیستیدتامنع تعقیب صادرشده باشد،آن برگه آزادی شمابود که نوشته بود،بروولی مواظب باش.موفق باشید