مشاوره حقوقی رایگان - خودرو 2 تکه

تو رو قران جواب بدید تنهایی جایی که میتونم سوال کنم شمایید. من سال 97 یه ماشین گرفتم 405 دیگه قولنامه ننوشتیم مستقیم رفتیم محضر وکالتنامه داد بهم که برم شهر خودم تعویض پلاک کنم آقا من رفتم تعویض پلاک کردم بعد ماشینو بردم کارشناسی تشخیص رنگ گفتن که ماشین دو تیکس دنیا داره رو سرم خراب میشه پول نیاز دارم میخوام ماشینو بفروشم ولی میترسم دوباره برم تعویض پلاک چون میگن گیر میدن. میترسم ماشینو بخوابونن. شما بگید اگه برم تعویض پلاک چیکار میکنن با ماشینم باید چیکار کنم اصلا واقعا راهنماییم کنید

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
متاسفانه این شرایط زیاد پیش آمده اخیراً و چاره ای جز شکایت از فروشنده ندارید.
به تاریخ تعویض پلاک و نوع وکالت نامه خودتون هم توجه داشته باشید.