مشاوره حقوقی رایگان - مبلغ بیعانه

سلام من وقت عمل زیبایی بینی گرفته بودم و علیرغم تمایل شدید به انجام این عمل و با توجه به شرایط حاکم وجود بیماری جدید ( ویروس کرونا ) از انجام این عمل منصرف شدم و پس از درخواست استرداد مبلغ بیعانه را دادم و متاسفانه متصدیان این امر مبلغ بیعانه را مسترد نمی کنند و اعلام میکنن چون در قرارداد قید شده در اعلام پشیمونی مبلغ بیعانه مسترد نمیگردد. ایا صحت داره همچین چیزی؟؟؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

باید قرارداد را دید. ولیکن میتوانید به نظام پزشکی مراجعه کنید و موضوع را مطرح و ازپزشک شکایت کنید