مشاوره حقوقی رایگان - پس گرفتن بیعانه خرید منزل از املاک

سلام. من برای خرید یک خونه پنج میلیون بیعانه دادم. ولی متاسفانه پولم برای خرید جور نشد . ولی ظرف مدت 24 ساعت اطلاع دادم که توان خرید ندارم .میتونم پول بیعانمو پس بگیرم؟

پاسخ ها :

محمدهادی پورسینا

جناب آقای محمدهادی پورسینا :

با سلام بله اصولاً می توانید مبلغ بیعانه را پس بگیرید.

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود بستگی به توافقات حاصله دارد
باید دید در ازای خلف وعده تادیه شده است یا خیر...

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

بله اصولاً می توانید مبلغ بیعانه را پس بگیرید.

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام طبق قانون باید مبلغ بیعانه را مسترد نمایند
به اتحادیه املاک مراجعه نمایید

زهراسالاری پور

سرکار خانم زهراسالاری پور :

سلام ودرود،قرارداد را اقاله نمایید وتوافقی مبلغ را مسترد نمایید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام اگر پیش نویس تنظیم نشده باشد مشکلی نیست

سعيد  بزرگي كازروني

جناب آقای سعيد بزرگي كازروني :

به قول و قرار بین شما و طرف مقابل بستگی دارد

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

باسلام اگر قرارداد تنظیم شده است و قرارداد ایجاب و قبول اتفاق افتاده می بایست مطابق قرارداد به تعهدات خود متعهد باشید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
باید قرارداد مورد مداقه قرار گیرد تا بتوان گفت که بیعانه قابل پس گیری است یا خیر؟!

بهناز کریمی پریشه

سرکار خانم بهناز کریمی پریشه :

درود
بستگی به توافق و پیش قرارداد شما دارد

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

سلام اگر قرارداد تنظیم شده است، هزینه های قرارداد و حق فسخ را باید بپردازید

مریم محمدی

سرکار خانم مریم محمدی :

با سلام بستگی به توافق صورت گرفته بین طرفین دارد .

يحيي  چقازردي

جناب آقای يحيي چقازردي :

بله قطعا اگر مبلغ پشیمونی در قولنامه قید نشده باشه

اميد  بيستوني

جناب آقای اميد بيستوني :

با سلام،
بستگی به توافقات شما از جمله پیش قرارداد و یا تعهدات احتمالی ای که دادید دارد و
امکان این وجود دارد که با صحبت و مذاکره بتوانید طرف مقابل خود را راضی نموده و پول خود را مسترد بفرمایید.
موفق و موید باشید

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

با سلام در صورتی که با پرداخت بیعانه قولنامه ای نیز تنظیم شده باشد باید بررسی شود که در آن ضرر و زیانی بابت پشیمانی شما قید نشده باشد و گرنه در صورتی که این را پذیرفته باشید که در صورت پشیمانی به عنوان ضرر و زیان مبلغی بپردازید متاسفانه فروشنده می تواند آن مبلغ را به عنوان ضرر و زیان بر دارد. وگرنه درصورتی که صرفاً مبلغی به عنوان بیعانه به مشاور املاک پرداخته اید تا ظرف چند روز پاسخ قطعی به فروشنده بدهید مبلغی که پرداخت کرده اید قابل عودت است

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
اصولا می‌ توانید ، لیکن باید دید توافق فی مابین شما و ایشان چه بوده است