مشاوره حقوقی رایگان - چک برگشتی

با سلام من سه فقره چک برای خرید تعدادی رینگ به شخصی دادم و چون در تاریخ چک کامل نتوانستم پرداخت کنم طی چندین واریزی به حساب خودش پرداخت کردم و مبلغ 3000000 از کل حسابش که 18000000میلیون بوده باقی مانده بود که متاسفانه به دلیل اینکه من در کرمان هستم و طرفم در تهران بودند چک هارو پس نگرفتم و نزدش امانت باقی ماند و او نیز هرسه چک را برگشت داده و حکم دادگاه نیز به صورت غیابی صادر گردیده و از تاریخ اعتراض به حکم نیز گذشته چگونه میتوانم پیگیری بکنم لازم به ذکر هست هم رسید بانکی موجود میباشد و هم صحبت تلفنی که خودش میگه که چقدر از پولش را گرفته و چقدرش باقی مانده ممنون میشم راهنمایی نمایید.

پاسخ ها :

مجید کریمی

مجید کریمی :

واخواهی یا تجدیدنظرخواهی

سیدمظاهر کیانژاد تجنکی

جناب آقای سیدمظاهر کیانژاد تجنکی:

سلام،واخواهی کنید،وهمین مطالبی که گفتیددرواخواهی بنویسیدبه نفع شماحکم خواهدشد.موفق باشید

یک وکیل

سلام" در فرض سؤال ، اثبات اینکه ارتباط مبالغ واریزی به حساب دارنده چکها مربوط به وجوه چکهای در دست دارنده بوده مشکل و دشوار به نظر می رسد و شاید اثبات آن از عهده و توان شما خارج باشد . بابت حکم غیابی صادره ، می توانید ظرف 20 روز از تاریخ اطلاع یا ابلاغ واقعی با پرداخت هزینه دادرسی مرحله واخواهی نسبت به رأی صادره اعتراض نمائید.