مشاوره حقوقی رایگان - رفع توقیف پلاک

با سلام بنده دو سال پیش خودرویی با قولنامه خریدم و تا الان استفاده کردم که خودرو توسط پلیس توقیف شد، طرفی که خودرو رو ازش خریدم در پنج سال گذشته ضامن بوده و بانک حکم توقیف داده (حکم در تاریخ 1394/08)
من تاریخ 1396/02خریدم، که هم بیمه بنامم میخوره و هم قولنامه دارم.
آیا من که خودرو رو خریدم میتونم اونو ازاد کنم و دادگاه یه مدرک دیگه از طرف بجای پلاک خودروی من طلب کنه و بانک دیگه مشکلی با من که فقط خریدار بودم این وسط نداشته باشد؟