مشاوره حقوقی رایگان - وکالت از شریک ملک

باسلام.برادرم یک زمین استیجاری هیبتی که منابع طبیعی به 5نفر واگذار کرده. چون غیر قابل خرید و فروش هستن.از طریق وکالت خریداری کرده و وکالت به نام برادرم است و الان زمین مشکل پیدا کرده و کار به دادگاه کشیده و من هم به صورت لسانی و شفاهی با اون شریک هستم و میخواد وکالت بهم بده که پیگیر شکایت دادگاه و پرونده کامل در اختیار خودم باشه.چه نوع وکالتی باید ازش بگیرم.ممنون میشم دقیق بنده رو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

فاطمه اسپرهم

سرکار خانم فاطمه اسپرهم :

سلام وکالت در کلیه امورربا تفویض وکالت به وکیل دادگستری

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام
هر آنچه را که در حدود اختیارات وکالت آمده است قابل انتقال می‌باشد اما می‌تواند وکالت مدت‌دار بلاعزل و حق توکیل نیز داشته باشد