مشاوره حقوقی رایگان - اتهام ترک نفقه همسر و فرزند

باسلام و خداقوت. همسرم ازم شکایت کرده که نفقه نمیدم بهش. رفتم توضیح دادم که تمکینی من ندارم ازش خیلی وقته رفته خونه پدرش و ازش خبری ندارم. تا الانم دخترمو ندیدم و بهم نشون نمیده. گفتم هزینه بیمارستان و خرج دخترم رو میدم وظیفمه. خانمم مواد مصرف میکنه خودمونم پرونده عدم سازشمون در مرحله دادگاه هستش. میترسم بهش پول نقد بدم اینجوری گفتم به قاضی. سوال بنده میخوام حضانت دخترمو خودم بعهده بگیرم و همسر دوم اختیارکنم. راه چاره چیه؟
تشکر

پاسخ ها :

نازنین غنی فرجام

سرکار خانم نازنین غنی فرجام:

حضانت فرزند از هفت سال به بعد با پدر میباشد

فروغ  قاسميه

سرکار خانم فروغ قاسميه :

با سلام عدم پرداخت نفقه اشخاص واجب النفقه در صورت الزام به پرداخت مرد قابل شکایت کیفری است و به 6ماه تا 2سال محکوم میشود.و جهت حضانت طفل میبایست عدم صلاحیت مادر در نگه داری فرزند مشترک را اثبات نمایید در غیر اینصورت حضانت طفل تا 7سالگی با مادر میباشد