مشاوره حقوقی رایگان - مدارک لازم برای در اوردن اسم نامادری

چه مدارکی لازمه تا اسم نامادری رو از شناسنانه متوفی پاک کنیم تا نامادری جز وراث نباشه متوفی پدر هم ندارن فقط فرزندان وارث باشن وهمسرش

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

اگر درثبت احوال نام آن خانم به عنوان مادر در شناسنامه متوفی قید شده باشد اصل بر این هست که ایشان مادر متوفی است و رابطه نسبیت بین آنها برقرار است مگر اسنادی که نشان دهد متوفی فرزند پرورشگاه یا شخص دیگری است
شما باید دادخواست نفی نسب مطرح نمایید و با اسناد و مدارک آن را اثبات کنید که بسیار مشکل است