مشاوره حقوقی رایگان - درخواست مجدد تهیه مسکن و اثاث البیت از طرف زوجه جهت تمکین

با سلام و درود حضور وکلای گرامی
همسرم (زوجه) با وجودی که حدود دو سال پیش ناشزه شده بودن بخاطر عدم تمکین اکنون دوباره جهت ازار و اذیت بنده رفتن اجرای احکام درخواست کردن که جهت تمکین اعلام امادگی دارن اجرای احکام به من ابلاغیه فرستاده به این منظور هرچند با وجودی که زوجه درخواست طلاق داده و هم اکنون پرونده در جریان است من نتونستم اجرای احکام و مجاب کنم که این تمکین و طلاق باهم مغایرت داره به هر صورت سوالی که از شما بزرگواران دارم این هست که شاید تا زمان تهیه منزل و اثاث البیت حدود دو الی سه ماه طول بکشه و مطمئن هستم که بعد تهیه منزل و اثاث زوجه نمیان به سرزندگی جهت تمکین ایا زوجه میتونه درخواست این سه ماه نفقه رو از اجرای احکام بکنه و ایا با وجود اینکه ایشان نیان سرخونه و زندگی باید من این چند ماه ( از زمان اعلام امادگی زوجه جهت تمکین تا تهیه منزل و اثاث توسط من ) در صورت عدم مراجعه زوجه صرف درخواست ایشان جهت تمکین من باید نفقه رو پرداخت کنم یا نه ؟ و سوال دوم ایا در صورت عدم مراجعه زوجه من میتونم درخواست خسارت (حداقل درخواست خسارت کارشناسی و هزینه وکیل) بکنم از اجرای احکام ؟
ممنون و متشکر