مشاوره حقوقی رایگان - رجوع از هبه

سلام همسرم سند منزلی رو در قالب وکالت بلا عزل به من هبه کردن چیزی هم ننوشتیم که به من بخشیده فقط وکالت بلاعزل دادن الان هم برام اظهار نامه عدول هبه فرستاده و دادخواست ثبت کرده هفته دیگه هم دادگاه داریم الان اگه من سند رو به اسم بچه هام انتقال بدم رجوع از هبه رد میشه یا نه
و اینکه این کار حیله و تقلب حساب میشه یا نه؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، قبل از تاریخ تقدیم دادخواست باید انتقال صورت می‌گرفت ، ملک را به جای مهریه قبول کنید .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به احتمال بالا منع نقل و انتقال ملک را از طریق دستور موقت گرفته باشند