مشاوره حقوقی رایگان - شکایت از مکانیک

سلام و عرض ادب.
حدود دو ماه پیش گیریبکس ماشین در اصفهان خراب شد.تعمیر کار 9 میلیون و پانصد هزار تومان بخاطر عدم پرداخت مالیات من را ملزبه پرداخت از طریق کارت به کارت کرد. از دوماه پیش تا الان دوبار گیریبکس برای تعمیر باز شده و هر دو بار حدود 3 میلیون هزینه کردم .در صورتی که همان موقع که ماشین را تحویل گرفتم به مکانیک گفنم که دنده از جاش خارج میشه و صدا میده. گفت که اشکال نداره و چون دنده ها نو هستند اینطوریه و یکم که کارکنه دنده ها روی هم سوار میشه و خوب میشه. ولی دوبار تا الان باز کردم.به مکانیک گفتم هزینه ای که کردم را پرداخت کن گفت که برو شکابت کن.لازم به رکر هست که من ساکن تبریز هستم و حدود 1000کیلومتر با اصفهان فاصله دارم.ممنون میشم راهنماییم کنید.

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما باید در محل اقامت مکانیک اصفهان است طرح دعوا کنید در آنجا رسیدگی می‌گردد اگر فکر می‌کنید صرفه‌ای دارد از دفتر خدمات قضایی محل خود شکایت را ثبت کنید اما مکان تشکیل جلسه دادگاه اصفهان است