مشاوره حقوقی رایگان - ملاحظه نظر کارشناس و اظهار هر مطلبی نفیا یا اثباتا

شخصی از بنده چک دارد اقدام به توقف اموال کرده و برای من ابلاغ آمده از اجرای احکام ملاحظه نظر کارشناس واظهار هر مطلبی نفیا یا اثباتا
و نظر کارشناس قیمت گذاریه ملک بوده
طرح دعوای خواهان 1402 بوده در حالی که بنده این ملک را 1392 به اشخاصی سند دزد در دفتر خانه و اسناد موجود است آیا میتوانم اسناد را از تریق خدمات قضایی برای دادگاه بفرستم

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

احتمالاً شما آن ملک را وکالتی منتقل نموده‌اید و ملک همچنان به نام شماست اگر اقدامی نکنید ملک به مزایده گذاشته و فروخته می‌شود