مشاوره حقوقی رایگان - رضایت نامه الکترونیکی

سلام وقت بخیر..
بنده برای تجاوز شکایت کردم و پرونده ب استان و دادگاه کیفری انتقال پیدا کرده..
بهم زنگ زدن برای ادامه پرونده و یا رضایت و من هم نه پیگیری کردم و نه رضایت دادم .. الان یکسال گذشته و رای نهایی هم صادر نشده..
آیا میتونم با مراجعه به خدمات قضایی رضایتم رو اعلام کنم؟ نحوه انجام رضایت الکترونیکی چگونه است ؟ چون شرایط رفتن به استان رو ب هیچ وجه ندارم متاسفانه

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق دفاترخدمات قضایی شهرتان ثبت کنید

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، شما میتوانید با مراجعه به نزدیک ترین دفتر خدمات قضایی لایحه اعلام رضایت بی قید و شرط خود را اعلام کنید . نیازی به مراجعه حضوری به استان نیست .

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

به دفاتر خدمات الکترونیک قضایی مراجعه و اعلام رضایت خود را به شعبه اعلام نماید