مشاوره حقوقی رایگان - قصور پزشکی

سلام وقتون بخیر
برای درمان دندانم به دندانپزشک مراجعه نمودم در وسط درمان از من رضایت و برائت خواست که اگر رضایت ندی از ادامه درمان خودداری می کنم و در حال حاضر همینجور نتوانستم دندانم درمان کنم و در حال حاضر دندانپزشکان میگن دندان ارزش عصب کشی نداشته کشیدنی بوده و الان هم نیاز به جراحی و دیگه پروتز متحرک نمی توانی بزاری وباید کاشتنی بزاری و هزینه اش بالا ایا نظامات پزشکی زیر پا گذاشته در حال حاضر چکار کنم

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، اینکه دندان را بکشید یا عصب کشی کنید اختیار شماست ‌و شما میتوانستید اعلام کنید که دندان را بکشد لذا اکنون امکان ادعا در این خصوص پذیرفته نیست ، دندانپزشک برای اینکه شما دندان را حفظ کنید و به طور کامل از دست ندهید اقدام به عصب کشی نموده .