مشاوره حقوقی رایگان - مزاحمت ملکی و تهمت شرخری

سلام اینجانب از بدو ورود به ساختمان خریداری شده، ساکن یکی از طبقات به اینجانب تهمت شرخری و شرکت در دعوای ورثه ای نمود در حالیکه این ساختمان را من با سند تک برگ خریداری نموده بودم. طی سه سال سکونت من در آن ساختمان به عناوین مختلف باعث مزاحمت و آزار و اذیت من شد تا جایی که حتی اجازه نمیداد آیفون تعمیر و با زدن قفل بر درب اتاق آسانسور مانع بازدید تکنسین میشد. بلاخره ما ساختمان فروختیم. روز تحویل ساختمان بر درب پارکینگ قفل زد و مانع تحویل ساختمان شد. در نهایت با درگیری قفل شکسته و ساختمان تحویل مالک جدید گردید. این شخص با توجه به دوربین هایی که بدون رضایت مالکان ساختمان نصب و با تقطیع فیلم اینجانب را متهم و قرار کفالت گرفت و بازپرس به منشا دعوا که زدن قفل توسط فرد بود و همچنین شاهدان توجهی ننمود.
به منظور تبرئه خود و مجازات این فرد خاطی که سه سال تمام برای خانواده من مزاحمت ایجاد نموده و در حال حاضر مالک جدید و سایر همسایگان را اذیت می نماید چه کار باید کرد؟؟؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شکایت ممانعت ازحق یامزاحمت ملکی باید مطرح کنید