مشاوره حقوقی رایگان - تصرف اموال مستاجر توسط موجر

باسلام
مغازه ای را داخل یک مجتمع کارگاهی به متراژ صد متر در سال 401 اجاره کردم خام بود فقط روشنایی داشت در متن قرارداد امکانات مغازه قید شده امسال اردیبهشت قرارداد را تمدید کردم ولی چون شریکم در نبود من مغازه را خالی کرده بود مجبور شدم تخلیه بکنم یک ماه هم فرصت دادم پیام هم بابت اینکه اطلاع دادم تخلیه میکنم ارسال کردم و موجود هست سه ماه کرایه از پول پیش برداشت شد و پشت قرارداد قید گردید که حساب و کتاب به چه صورت هست و تسویه کردم ( برگه قرارداد سال جدید را بهم نداند)
اما امکاناتی که داخل ایجاد کرده بودم مانند دفتر با بالکن و سیم کشی دور کارگاه و چال سرویس را بخاطر توافق ضمنی و شفاهی جمع نکردم قرار شد چنانچه مستأجری پیدا شد و نیاز داشت درصورت توافق پولشو بگیریم اگر هم توافق نشد جمع آوری بکنم

حالا مغازه دقیقا به شغلی اجاره داده شده که نیاز صد در صدی دارد ولی مالک قبول نمیکند مستاجر هم میگه من با همین شرایط اجاره کردم

البته من بعد از اینکه شفاهی قرار گذاشتیم یک پیامک فرستادم که هر وقت مستاجر پیدا شد اطلاع بدهد بابت امکانات داخل مغازه و توافق ولی جواب نداد ا الان هم متن پیامک رو گوشیم هست

قادر هستم سه نفر شاهد به دادگاه معرفی بکنم جهت شهادت
در ضمن تمامی اسناد و مدارک از قبیل فاکتور هزینه ها و عکس حین تحویل و عکس انجام عملیات داخل مغازه موجود هست

لطفا راهنمایی بفرمایید مالک تحت چه شرایطی میتواند اموالم را پس ندهد و بنده چه کاری باید انجام بدهم

تمامی مطالب صادقانه و درست بیان شده قصدم تخریب نیست

باتشکر

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

شما باید دادخواست استرداد اموال منقول به استناد تمام مدارکی که بیان کردید اعم از استشهادیه تورها رسیدها اسکرین شات‌ها پیامک‌ها ارائه بدید