مشاوره حقوقی رایگان - توقیف خودرو که به نام خودم هست

سلام وقت بخیر
من به عنوان صاحب خودرو (خانم) ، که ماشینم دست همسرم هست میخواستم جهت گرفتن ماشینم اقدام کنم و توقیف ماشین بگیرم مراحلشو ممنون میشم بهم بگید که به کجا مراجعه کنم و مورد بعدی هم من برای نفقه و مهریه اقدام کردم ولی ایشون چون تعادل و سلامت روحی روانی ندارند توی خونه من میان و من استرس میگیرم و میترسم از حضور ایشون میخواستم بپرسم آیا اگر قفل خونمو عوض کنم که این آقا دیگه نیاد برای من مشکلی پیش نمیاد ؟ یا اینکه باید برای امنیت جانم به کلانتری محلم مراجعه کنم ؟ ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

میتوانید شکایت خیانت در امانت کنید.
اگر منزل برای شوهرتان است حق راه ندادن ایشان را نداردید.
چنانچه پس ازورود به منزل شما را مورد ضرب و جرح یا تهدید و ... قرار داد با 110 تماس بگیرید