مشاوره حقوقی رایگان - قولنامه دستی

سلام وقت بخیر.همسر من خونه ای خریدن ک سند نداره و نسق هست و کدرهگیری داره.چون مبلغی رو من داده بودم،خودشون تو خونه قولنامه دستی تنظیم کردن و اثر انگشت و امضا زدن و نوشتن ک من مبلغ یک دونگ رو دادم و خریدم امضا شاهد هم داره،ایشون میتونن بزن زیزش این قولنامه دستی؟
من میتونم پشت قولنانه اصلی پشت نویسی کنم و به این قولنامه دستی اشاره کنم؟اینحوری معتبره؟

پاسخ ها :

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ در قولنامه حتماً به این مطالب اشاره شود و شاهدین امضاء نمایند.

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام ، نسخه قراردادی که به نام شما تنظیم شده باید در اختیار شما باشه و امکان انکار آن وجود ندارد ولی میتونید نسبت به انتقال یک دانگ کد رهگیری اخذ کنید .

زهرا صارمی

سرکار خانم زهرا صارمی:

سلام
تماس بگیرید و تصویر متن دست نویس را بفرستید تا بررسی شود .