مشاوره حقوقی رایگان - زدن قفل بر پارکینگ و اتهام شرخری

سلام
اینجانب از بدو ورود به ساختمان خریداری شده، ساکن یکی از طبقات به اینجانب تهمت شرخری و شرکت در دعوای ورثه ای زد. در حالیکه این ساختمان را باسند تک برگ خریداری کرده بودم. این شخص طی سه سال به عناوین مختلف ما را اذیت نمود تا جاییکه از تعمیر آیفون ممانعت و بر در اتاقک آسانسور قفل و مانع بازدید تکنسین میشد. بالاخره خونه را فروختیم . روز تحویل ساختمان این شخص بر درب پارکینگ قفل زد. که ناچارا با شکستن قفل و درگیری ساختمان تحویل مالک جدید گردید. این شخص با توجه به تقطیع فیلم هایی که با دوربینی که بدون رضایت مالکان ساختمان نصب کرده بود اینجانب متهم شده و بازپرس به منشا دعوا و شاهدان توجهی ننمود.
برای تبرئه خود از این اتهام و مجازات این فرد که سه سال تمام ما را اذیت نموده و در حال حاضر برای مالک جدید مزاحمت ایجاد می کند چکار باید کرد؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

سلام ، با توجه به اینکه پارکینگ جز مشاعات آپارتمان می‌باشد و به یک واحد تعلق ندارد که بتواند برای آن قفل تهیه کند لذا اقدام ایشان بر زدن قفل قانونی نبوده ، البته شما هم در روز تحویل باید با تماس با مامور کلانتری اقدام ایشون را صورتجلسه می‌کردید و شکایت ممانعت از حق مطرح می‌کردید .

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
شکوائیه تحت عنوان مجرمانه افتراء در دفتر خدمات قضایی به ثبت برسد.