مشاوره حقوقی رایگان - برداشتن کرکره های پاساژ لوازم خانگی توسط مالک و مخالف بودن یک سوم سرقفلی داران کسبه پاساژ امکان دارد

مالک پاساژ می خواهد کرکره های ورودی و خروجی پاساژ را حذف کند و یک سوم کسبه که سرقفلی دارند به دلیل امنیت مخالف حذف کرکره های درب ورودی و خروجی هستند آیا چاره ای برای این که مالک نتواند وجود دارد؟

پاسخ ها :

فرزانه جوادی زناب

سرکار خانم فرزانه جوادی زناب :

کارشناسی تامین دلیل کنید و سپس دادخواست محکومیت موجربه اعاده به وضع سابق وجبران خسارات وارده

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
بله؛ شما می‌توانید طبق قانون مانع این اقدام شوید.