مشاوره حقوقی رایگان - دریافت سند ماشین

با سلام
اینجانب حدود یک ماه پیش یک ماشین سواری به مبلغ 280میلیون تومان از شخصی به صورت قولنامه ای خریداری نموده ام و آن شخص نیز این ماشین را از یکی از وراث مرحومی به صورت قولنامه ای خریداری نموده است و در حال حاضر به دلیل بالا رفتن قیمت ماشین و عذر و بهانه یکی از وراث سند ماشین را بنام اینجانب نمی کنند. و این وراث دارای انحصار وراثت و فاقد تقسیم نامه می باشند لذا خواهشمند است با توجه به گرانی بیش از حد ماشین ها راهنمایی لازم جهت گرفتن حق خود از این وراث نمایید.
با تشکر

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام. دادخواست الزام به تنظیم وانتقال سند خودرو بطرفیت تمامی وراث وایادی متعاقب تقدیم کنید.اگرتمامی وراث درمعامله اولی شزکت داشتندموظف به انتقال هستند

پرسشگر :

با سلام
جناب آقای وکیل با تشکر از مشاوره و لطف شما
در این معامله که فقط یکی از وراث ماشین را به صورت قولنامه فروخته و بنا به اظهار خودش ماشین سهم ایشان بوده و مابقی وراث در معامله اولی حضور نداشته اند، آیا ما دادخواست تنظیم و انتقال سند را به طرفیت همان شخص یا تمام وراث باید تنظیم کنیم؟ به نظر شما دادگاه رأی به نفع وراث می دهد یا ما که خریدار ماشین بوده ایم؟

محسن نریمانی ده نوی

جناب آقای محسن نریمانی ده نوی :

اگرسند خودرو به اسم مرحوم است همه وراث باید ذیل مبایعه نامه را امضا کرده باشند تا بتوانید از طریق قانونی اقدام کنید.