مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ماشین

به علت ضمانت مبلغ ده میلیون حسابهایم مسدود شده آیا میتوانم در دفترخانه سند ماشینم رو انتقال بدهم؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
اگر توقیف نشده باشد می توانید ولی توجه داشته باشید در صورت انتقال ممکن است طلبکار با عنوان معامله صوری شکایت کند.

علی کشاورز

جناب آقای علی کشاورز :

اگر توقیف نشده باشد و از طرفی حکم محکومیت قطعی نداشته باشید بلی

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود باید دید ممنوع المعامله نمیباشید، یا مورد معامله توقیف نیست...

منیره رحیمی

سرکار خانم منیره رحیمی :

باسلام
در صورتی که خودرو تان نیز توقیف نشده باشد بله ، در غیر اینصورت خیر ،
چرا که حتی در صورت انتقال نیز تحت عنوان فرار از دین و انجام معامله صوری قابل پیگیری هستید

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر حساب های مسدود شده باشد بله اما اگر ممنوع المعامله شده باشید خیر

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

سلام بله مانعی ندارد مگر شما ممنوع الخدمات شده باشید

قدرت اله رحیمی

جناب آقای قدرت اله رحیمی :

اگر کد ملی شما مسدود نشده باشد اشکالی ندارد
البته استعلام از راهور نیز مجددا گرفته می شود