مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ماشین

من یک ماشین خریدم که صاحب ان در زندان است وخبری ازاون نیست وشخصی که ماشین رو به من فروخت هم ازاون اقاخریداری کرده ماشین رو من برای تعویض پلاک وانتقال سند مشکل دارم ودسترسی به صاحب اصلی ماشین ندارم چیکار باید بکنم؟؟

پاسخ ها :

شميم  ملا حسيني

سرکار خانم شميم ملا حسيني :

اگر ان شخص از مالک ماشین وکالت فروش یا تعویض پلاک داشته باشد و به شما نیز وکالت دهد مشکلی نخواهد بود

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
علیه فروشنده و صاحب پلاک دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی و تعویض پلاک بدهید.

يارالله  ياري

جناب آقای يارالله ياري :

سلام، دادخواست انتقال پلاک به طرفیت ایادی قبلی و مالک یا شخصی که پلاک به نام دارند مطرح کنید

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

به طرفیت هر دو دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی دهید

مجتبی عاشوری

جناب آقای مجتبی عاشوری :

با درود علیه هر دو دادخواست الزام به تنظیم سند رسمی مطرح نمایید