مشاوره حقوقی رایگان - انتقال سند ماشین

باسلام حضور وکلای محترم
بنده یه ماشین از داداشم که امسال فوت کرده برای زن و بچه اش به ارث رسیده اما داداشم خدابیامرز از آنجا که مریض بود نتوانست سند و کارت ماشین رو از صاحب ماشین بگیره حالا ما شکایت کردیم ولی یارو بازهم نمیاد که سند و مدارک رو تحویل بده و انتقال انجام بشه دادگاه دستور به روزنامه کردن داده میخواستم بپرسم بعد از روزنامه کردن چه مراحلی دارد ممنونم

پاسخ ها :

لیلا اردستانی رستمی

سرکار خانم لیلا اردستانی رستمی:

حکم داده میشه و طرف ملزم به تنظیم سند خودرو میشود

محمود رئیسی

جناب آقای محمود رئیسی :

دادگاه دستور تهیه المثنی اسناد مالکیت و انتقال سند رسمی را خواهد داد

غلامرضا قربانی

جناب آقای غلامرضا قربانی :

بعد از روزنامه و صدور حکم دادگاه به نمایندگی از مالک نسبت به انتقال سند اقدام خواهد نمود

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام محکوم شده و دادگاه دستور تهیه المثنی اسناد مالکیت و انتقال سند رسمی را میدهد.

فرشته نوری

سرکار خانم فرشته نوری :

حکم صادر میشود و با دستور دادگاه و حضور نماینده دادگاه سند صادر خواهد شد.