مشاوره حقوقی رایگان - فوت صاحب ملک پس از قولنامه

با سلام
پدر بنده قبل فوتشون طی مبایعه نامه ای 2 به من و 4 دنگ از یک باب مغازه را به من و برادرم انتقال دادند. متأسفانه قبل انتقال رسمی فوت شدند. اکنون برادر دیگرم این اتفاق را قبول ندارد و میگوید باید در انحصار ورثه بیاید. میخواستم بدونم اگر درخواست انحصار ورثه بدهم این مغازه از ارث خارج میشود یا با بقیه اموال به همه ی ورثه میرسد؟
با تشکر

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. در صورتیکه صحت معامله دردادگاه اثبات گردد. ملک به باقی ورثه تعلق نمیگیرد