مشاوره حقوقی رایگان - اختلاف خانوادگی

باسلام؛منو خواهرم بچه بودیم پدرم ازدواج مجدد کرد،مادرم طلاق گرفت،پدرم منو خواهرم هم به جرم اینکه با مادرمون در ارتباطیم از خونه بیرون کرد،پدر بزرگ و عمویم مارو بزرگ کردن،خواهرم ازدواج کرد،قاطی مراسماتو اذن ازدواجش نمیشد و میگف دختری ندارم،عموم با مقداری پول بزور راضی کرد سند ازدواج کنه،منم بزرگ شدم سربازی تموم کردم کارکردم ماشین خریدم و چند قطعه زمین،15 ساله که باهاش رابطه نداریم،اما گاها منو تهدید میکنه،عموم تهدید میکنه که چرا مارو به خونش راه میده و پسرودخترمو میکشم مقصر شمایید،
به نظرتون ما چکارکنیم،شکایت ج میده،عموم شکایت کنه یا ما؟یارانم هم نمیتونم جدا کنم میگن باید ازدواج کنی بعد،