مشاوره حقوقی رایگان - جلب متهم

با سلام. بنده ضامن وام گیرنده شدم و پرونده در شورای حل اختلاف حکم جلب سیار صادر نمود و متهم را در مجتمع قضایی باهنر یافته و به کلانتری مراجعه و اظهار کردند که ما مامور به جای امن نمی فرستیم، گفتم بیرون از مجتمع چطور، فرمودند در کمین هم نمی مانیم لطفاً بفرمایید آیا صحت دارد؟

پاسخ ها :

سعید صابر

جناب آقای سعید صابر:

سلام
مامور به جای امن نمیفرستیم؟
بنده و همکاران بارها متهمین را بعد از جلسه رسیدگی دستگیر نمودیم این امر صحت ندارد.
مشکل از جای دیگری است که شما متوجه نشدید.

امین احمدی

جناب آقای امین احمدی :

اگر حکم جلب سیار داشتید به همان نیروی انتظامی مستقر در مجتمع ارائه می کردید دیگر ضرورتی به کلانتری نبود
امین احمدی وکیل پایه یک دادگستری اهواز