مشاوره حقوقی رایگان - خرید و فروش خودرو

شخصی مشکل مالی شدیدی داشت و از من خواست در قبال دادن 80 میلیون به اون ماشینش را به من بفروشد و تعویض پلاک هم بکند
و باقی مبلغ که 200ت بود را من بهش دو برابر سفته سفید دادم تا هر زمان که داشتم پرداخت منم و قولنامه ننوشتم
حالا من تمام اموالم در اثر برشکیشت شدن رفته و هیچی ندارم این شخص هم میگه بابا پولم رو بده یا کل سفته هات رو اجرا میکنم
تکلیف چیست سفته سفید گرفت و گفت مشکلم حل شده باقی رو هر زمان داشتی بده

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. سفته ها امکان وصول دارد. نسبت به پرداخت بدهی توافق کنید