مشاوره حقوقی رایگان - مسدودی حساب

سلام وقت بخیر من با یکی اشنا شدم تو تلگرام که با شات و عکسای دروغین اعتماد منو جلب کرد و وعده های الکی بهم میداد ک پول بهم میده
اون شماره کارتمو گرفت و از افراد دیگه پول میگرفت و اوناعم میریختن به حسابهای من و من براش رمز ارز ترون میخریدم و میدادم بهش
و درنهایت کارتمو اون افرادی ک پول زدن مسدود کردن و فهمیدم ک طرف توی مشهده و من تهرانم
ایا حتمن باید برم پلیس فتای مشهد؟چون خیلی دوره و پردردسره برای من
و تمام پولیم ک شاکی برای من زده رو باید بهش برگردونم؟
لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

فرانک قائدی

فرانک قائدی:

کاربر محترم حتی شده تلفنی به پلیس فتا اطلاع دهید و حتماً مبالغ را مسترد کنید