مشاوره حقوقی رایگان - سند زدن

با سلام برگ سبز پرایدم و پلاکم به نام خودمه اما سند نزدم رفتم دفتر اسناد گفتن برم تعویض پلاک 3 بار فروخته شه اما فقط 1 نفر سند داشته اون هم صاحب اولی که دستمه العان ماشین فروختم میخوام سند بزنم صاحب قبلیش که مجموع 2 نفر باید سند میزدن پیداشون نکردم العان همه چی به نام خودمه لطف بگین چیکار کنم که سند بتونم بزنم ممنون و خسته نباشین.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.صاحب اولی وایادی متعاقب راملزم به حضوردردفترخانه وانتقال سند نمایید.