مشاوره حقوقی رایگان - منزل پدرم که فوت کرده و دارای سندمی باشدرادایی ام ادعا کرده که واسه پدر من بوده

باسلام وخسته نباشید
باتوجه به این که دایی ام چندین بارشکایت دادومن مدارکی داشتم وبه دادگاه اراه دادم ودادگاه شکایت دایی ام ردکردش .دباره شکایت دادش واین بارم مدارک بردم والان دوباره برام ابلاغیه اومده .(ملاحظه نظریه کارشناس نفایااثباتا همچین چیزی اوده برام یعنی چی ممنون میشم راهنمایی کنید

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام.پرونده به کارشناس ارجاع شده و کارشناس نظر خویش رااعلام کرده.

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
می توانید نظریه کارشناس را مشاهده کنید و اگر اعتراضی داشتید در مهلت قانونی اعتراض کنید.

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

یعنی کارشناسی شده نظر شما را میخواهند راجع به ان