مشاوره حقوقی رایگان - سامانه ثنا

با سلام
در سامانه ثنا قسمت اطلاع رسانی اشخاص که وارد میشم پرونده ای که داشتم الان نه جزء پرونده های مختومه نشده است و نه جزء پرونده های مختومه شده است
تا دیروز اطلاعات پرونده بود ولی از امروز انگار پرونده کلا محو شده
میخواستم ببین علت چیه؟
ممنون میشم کامل جواب بدید

پاسخ ها :

علی اصغر تاجیک

جناب آقای علی اصغر تاجیک:

احتمال دارد نقص سیستم باشد یک بار در از سیستم کامل خارج شوید و روز بعد وارد شوید باید درست شود اگر مشکل حل نشد به شعبه مربوط مراجعه نمایید و اگر باز هم درست نشد به دفتر فناوری قوه واقع در خیابان انقلاب مراجعه فرمایید.