مشاوره حقوقی رایگان - رفع مسدودی حساب به دلیل قمار

باسلام.به دستور بازپرس دادگاه تمام حساب های من با عنوان شرکت در قمارخانه مجازی مسدود شد.بعد از 1500 کیلومتر رانندگی و حضور در دادگاه با دادن تعهد برگشتم و گفتن تا دو روز حسابات باز میشه.بعد از دو روز تمام حسابهام به غیر از حساب بلند مدتم که توش 200 میلیون داشتم باز شده.تمام حسابام با یک نامه مسدود شده و با یک نامه باز شده جز این.نمیتونم دوباره 1500 کیلومتر برم.شخص بازپرسم قبلا به پیام جواب میداد،الان نمیده.شعبه هم که هیچ وقت تلفن رو بر نمیداره.آیا این کار بازپرس علیرغم اخذ تعهد،قانون شکنی نیست؟من از کجا اقدام کنم که غیر حضوری حل شه این مسئله ام؟

پاسخ ها :

سهراب کلانتری

جناب آقای سهراب کلانتری :

با سلام
با توجه به توضیحات ارائه شده مدارک و مستندات نیاز به بررسی است

حسین حاجی زاده

جناب آقای حسین حاجی زاده :

با سلام می‌بایست موضوع را از شعبه رسیدگی کننده و مسدود کننده پیگیری نمایید