مشاوره حقوقی رایگان - اثبات تهمت و پاپوش

چند روز پیش برام احضاریه اومد مبنی بر اینکه وزارت علوم از من بابت جعل مدرک تحصیلی و استفاده از آن شکایت کرده...به بازپرسی مراجعه کردم ضمن اینکه رفتار زشت و ناپسندی داشتن از من پرسیدن چرا مدرک جعل کردی خجالت نمیکشی؟ منم گفتم من اینکارو نکردم تهمته...بازپرس گفت محل کار قبلیت گفته مدارک هم ضمیمه کرده...گفتم من 5 ماهه استعفا دادم اومدم بیرون برام پاپوش درست کردن..گفت باید اثبات کنی گفتم مدرکی ندارم برای اثبات...برام قرار بازداشت صادر کرد الان هم با قید ضمانت بیرونم...من باید چیکار کنم تکلیف من چیه؟

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

درخواست کنید فرم قرارداد استخدامی را بیاورند. مشخص میشود در آنجا خود را چگونه و با چه تحصیلاتی معرفی کرده اید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
دفاعیات شما اخذ شده ولی بهتر است در این خصوص با وکیل همراه پرونده بشوید، علی ایحال هر گونه جعل اسناد و استفاده از آن به موجب قانون جرم بوده و مجازات دارد، مگر اثبات بیگناهی در محکمه.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. شما انکار بفرمایید. اگر مدارک را شما تهیه و ارائه نکردید اعلام کنید. طرف مقابل میبایست اثبات کند. بهتر است از وکیل کمک بگیرید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
در قالب لایحه دفاعیه هوشمندانه برای رفع اتهام از خود اقدام نمائید.