مشاوره حقوقی رایگان - پیدا نبودن صاحب موتورسیکلت و عدم توانایی تعویض پلاک توسط خریدار

سلام عرض ادب.
یه هفتس موتورسیکلت خریدم، این موتورسیکلت سه دست چرخیده اما تعویض پلاک نشده و به نام صاحب اصلی هستش. حالا من کارت موتور، برگه سبز، برگه کمپانی رو دارم اما صاحب اصلی موتور پیداش نیس. و کلا هم شماره تماس و هم محل سکونتش عوض شده. به چه شیوه ای این وسیله رو تعویض پلاک کنیم؟؟

پاسخ ها :

زهرا جمالی

سرکار خانم زهرا جمالی :

با سلام دادخواست الزام به تعویض پلاک میدهید و ایشان را مجهول المکان معرفی میکنید.