مشاوره حقوقی رایگان - ضامن

با سلام بنده ضامن همسرم برای وام بانکی شده بودم الان قصد طلاق توافقی داریم چکار می تونم انجام بدم که ایشون بعد از طلاق به خاطر ندادن قسط های وام برای من دردسر درست نکند آیا می توان جز شروط طلاق قرار داد

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بعید است قضات قبول کنند چنین شرطی در طلاق بیاید.
می توانید 2 برابر مبلغ وام سفته بگیرید و در یک قرارداد عادی یا رسمی شرط کنید اگر حتی یک قسط وام را نداد و بانک از شما کسر کرد می توانید یکجا سفته ها را اجرا بگذارید

سمیه جباری

سرکار خانم سمیه جباری :

سلام. بابت مبلغ کل اقساط باقیمانده سفته یا چک دریافت نمایید.

قاسم دهقانی

جناب آقای قاسم دهقانی :

درود
زوجین در هنگام طلاق توفقی میبایست تمامی حقوق مالی ماده 29 حمایت خانواده را اجرا یا مصالحه نمایند و در خصوص امور مالی دیگر، نیز نیاز به ایجاد مصالحه دارد و میتواند در طلاق نیز قید گردد.
در صورت نیاز به مشاوره بیشتر تماس بگیرید.
در خصوص نحوه پاسخگویی در نظرسنجی شرکت کنید

حسین شاپوری

جناب آقای حسین شاپوری :

سلام
توصیه بر این است که سفته و چک ضمانت از همسر خود دریافت نمائید.
هر چند که در صورت عدم دریافت ضمانت نیز شما می‌توانید زمانی که اقساط وام توسط همسر شما پرداخت نگردید و شما اقساط را پرداخت کردید در قبال اقساط پرداختی، علیه همسر خود طرح دعوی بنمائید.