مشاوره حقوقی رایگان - حقوقی

سلام همسرم زمین داشته فروخته من از خریدار شکایت کردم همسرم کارت معاویت روان دارد دادگستری به پزشگ قانونی معرفی کرد و پزشگ قانونی دستور بستری داد من بردم بیمارستان سینا در بخش روان بستری کنم وقتی همسرم آن بیماران روانی را دید توری استرس و ترسید بود که دیگر نمی توانست حرفی یا حرکتی کند زد زیر گریه گفت تاحالا من به کی زور گفتم و یا چه کسی را اذیت کردم دلم نیامت بستری کنم چون مشگل همسر استرس داشت و احساس پوچی می کرد حالا بایت چکار کنم با تشکر

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

بستری نشدن مشکل حقوقی ندارد. اما شما اول باید حکم حجر بگیرید و قیم برای شوهرتان تعیین شود سپس قیم دادخواست ابطال معامله به علت محجور بودن بدهد.