مشاوره حقوقی رایگان - وکالت بلاعزل

با سلام و احترام
بنده سه دانگ از شش دانگ منزل مسکونی خود را قبلا به همسرم به صورت وکالت بلاعزل انتقال داده ام(اعم از فروش و انتقال و اختیارات قانونی دیگر موجود در متن وکالت نامه)سپس قبل از اجرای دادخواست مهریه از سوس همسرم،طی یک اظهارنامه رسمی دادگستری وکیل خود را(همسرم) عزل نمودم و درواقع مراتب عزل ایشان را به اطلاع او رساندم و منزل را کلا به پدرم انتقال دادم با توجه به این موضوع که در قبال این خانه هیچ پولی از حساب من واریز نشده و در واقع پدرم کل پول ملک را قبلابه فروشنده پرداخت کرده بود.حال همسرم شکایتی یا عنوان ابطال سند ملک عنوان نموده و در متن شکایت عنوان کرده که من سه دانگ متعلق به خود را صلح کرده ام (تاریخ صلح نامه بعد از تاریخ انتقال سند است)و مراتب را به همسرم اعلام نموده ام که در واقع چیزی به من اعلام نشده و حتی ایشان وانمود کرده که من درتاریخ تنظیم صلح نامه در زندگی مشترک با همسرم بوده ام اما با توجه به متن شکایت نفقه خانومم و بنا به اضهارات خودش،ایشان در این تاریخ در منزل نبوده و خانه را ترک کرده است و من هم تمکین ایشان را قبلا زده ام.
سوال 1:آیا کار من قانونی بوده یا کار همسرم؟(حتی همسرم من را متهم به فروش مال غیر کرده است!)
سوال2:خلاصه نتیجه این پرونده چی میشه؟
استدعای عاجزانه از خدمت کلیه وکلا محترم و عزیز دارم که لطف کنند و پاسخی در حق اینجانب بدهند،بینهایت از همتون سپاسگزارم.

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

فروش مال غیر انجام نشده زیرا صرف وکالت حاکی از فروش نیست.
اما صلحنامه عادی است یا رسمی؟
وقتی مالکیتی نداشتید چرا صلحنامه تنظیم شد؟
در کل اگر همسرتان پولی بابت خانه پرداخت نکرده باشد ، می توان به پیروزی شما در این پرونده امید وار بود.