مشاوره حقوقی رایگان - طلاق از طرف زوجه

سلام اگه در دادگاه شهرستان زوجه به دلایل عسر و حرج درخواست طلاق داده باشه و بعد از جلسه رسیدگی جواب بیاد موافقت بشه زوج اعتراض بده برای تجدید نظر پرونده به دادگاه استان یا دیوانعالی فرستاده بشه بازم جلسه رسیدگی خواهیم داشت یعنی احضارمون میکنند؟ چون اینجا بعد چند جلسه رای صادر شده و صحبت شده و ثابت شده که امکان سازش وجود نداره لطفا راهنمایی کنید طبق نوشته های پرونده رای قطعی داده میشه یا جلسه خواهیم داشت؟ دونفر رو احضار میکنند یا فقط یکی از زوجها رو اگه فقط یکی از زوج رو احضار کنند که چه من چه طرف هردو به نفع خود حرف میزنیم و ممکنه یکطرفه قضاوت بشه لطفا راهنمایی کنید ممنون

پاسخ ها :

سميه  احمدي

سرکار خانم سميه احمدي :

در تجدید نظر استان امکان دعوت طرفین هست. اما در دیوان عالی کشور اصولا خیر. دعوت نمیکنند.

نعیم محمدی

جناب آقای نعیم محمدی :

سلام بسته به نظر دادگاه هست اگه تشخیص بدهند از طرفین دعوت می کنند