مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در دفتر پیشخوان

سلام خسته نباشید
من به همراه دو تا از دوستانم مجوز دفتر پیشخوان را خریدیم،به این صورت که من 50 درصد آن را و دوستانم هر کدام 25 درصد پرداخت کردن،حالا آنها مدعی هستند که چون من یک نفری کار میکنم و اونها دونفری،از کل درآمد دفتر به اندازه حقوق یک کارمند دفتر پیشخوان برای آن دو کنار بگذارم و هر چه ماند تقسیم بر 2 می‌شود که یک قسمت برای من و یک قسمت برای آن دو به اضافه حقوق کاربری که کنار گذاشتیم
میخواستم ببینم این ادعا درست و قانونی هست؟؟ ممنون میشم زودتر منو راهنمایی کنید