مشاوره حقوقی رایگان - الزام مستاجر به رعایت مفاد اجاره نامه

با سلام
بنده یک واحد آپارتمان را اجاره داده ام از قرار 400 میلیون تومان پول پیش و مابقی 2.5 میلیون تومان اجاره ماهانه.
مستاجر عنوان کرد 150 میلیون از پول پیش را ظرف 3 ماه آینده پرداخت می‌کند و در این مدت ماهانه اضافه می‌کند و این مطلب در اجاره‌نامه قید گردید. حال بعد از گذشت چهار ماه آیا میتوانم برای دریافت این مبلغ علیه ایشان اقامه دعوی کنم؟ضمن اینکه نمی‌خواهم حکم تخلیه بگیرم و می‌خواهم وجه مورد نظر را دریافت کنم.
باتشکر