مشاوره حقوقی رایگان - تصادف جرحی

سلام من دوهفته پیش تصادف کردم با یه موتوری پیرمرد گف هیچیم نیس برو ولی گف 200تومن بهم بده منم دادم و رفت شب زنگ زد گف بیمارستانم پام شکسته باید برم عمل من هم رفتم بهش سر زدم که تو بیمارستانم گفت شکایت ندارم ولی بچهاش گفتن که میخایم شکایت کنیم حالا رفتن شکایت کردن میخاستم بپرسم من چیکار کنم و اینکه ایا ماشین منو توقیف میکنن چن من مقصر تصادف بودم اگه توقیف بشه چه مراحلی داره طول میکشه تا بگیرمش ماشینم بیمه است.

پاسخ ها :

طاهر  جاويداني

جناب آقای طاهر جاويداني :

باسلام.پس ازتفهیم اتهام وصدورقرارتامین برای شماتوسط بازپرس,درصورت عدم اعتراض به کروکی,ازبازپرس کتبا تقاضای رفع توقبف خودرو رابنمایید ازاد می شود.