مشاوره حقوقی رایگان - تصادف ‌جرحی

باسلام ‌بنده‌ برج ‌11 سال‌ 97 تصادف‌ کردم ‌که‌ منجر به ‌فوت ‌یکی ‌از سرنشینام‌ شد که ‌کاراشو انجام ‌دادم‌ و دیه‌ شو گرفت‌ ولی ‌خودم ‌از ناحیه ‌کمر دچار اسیب‌ جدی‌ شده ‌بودم ‌که ‌اوایل‌ متوجه ‌نشدم‌‌ دوتا از مهره‌ های‌ کمرم ‌اسیب ‌دیدند و تقریبا به‌ مدت ‌8 ماه ‌‌نمیتونستم ‌راه ‌برم‌ بعدش ‌کارای‌ دکتریمو انجام ‌دادم‌ و‌ عمل ‌جراحی ‌سنگین‌ انجام‌ دادم‌ که هزینه ‌زیادی ‌در برداشت ‌الان‌ که‌ وضعیتم‌ بهتر شده‌ میخواستم ‌بدونم‌میتونم ‌کارامو انجام ‌بدم‌ که ‌بیمه‌ جوابگوم ‌باشه

پاسخ ها :

علی اکبر حاجی زاده نداف

جناب آقای علی اکبر حاجی زاده نداف :

خود شما هم هر چند راننده بودین مشمول بیمه سرنشین می شوید و می توانید دیه بگیرید

مهدي  فولادي

مهدي فولادي :

استان :

با سلام برابر مقررات قانون بیمه اجباری اشخاص ثالث شما می تونید درصورت داشتن گواهینامه از بیمه نامه حادثه استفاده کنید .جهت مشاوره حضوری تماس و وقت قبلی بگیرید

آرش پاکسار

جناب آقای آرش پاکسار :

سلام متاسفانه قانون عطف به ماسبق نمیشه در اون زمان تصادف شما بیمه به راننده مقصر هزینه ای نمی پرداخت ولی بعدا قانونی تصویب شد که این امکان فراهم شد ولی بعد از ال 97 هست این قانون. اگرچه توصیه میشه حتما جهت احتیاط اقدامات رو انجام بدین که انشالله نتیجه حاصل بشه