مشاوره حقوقی رایگان - شراکت در دفتر پیشخوان

سلام خسته نباشید
من به همراه دوتا از دوستانم مجوز دفتر پیشخوان را خریدیم،به این صورت که من 50 درصد و آنها هرکدام 25 درصد گذاشتن،ما هرسه در دفتر باهم کار میکنیم و یک کارمند هم داریم،حالا آنها مدعی هستند که چون من یک نفری کار میکنم و آنها دونفری،بخاطر همین از کل درآمد دفتر باید به اندازه حقوق یک کارمند دفتر پیشخوان کنار بگذاریم و بعد درآمد را تقسیم بر 2 کنیم که یک قسمت من بردارم و یک قسمت برای آن دو شریک به اضافه حقوق کاربری که کنار گذاشتیم
حالا من میخواستم ببینم آیا ادعای آنها درست و قانونی هست یا خیر ؟
ممنون میشم زودتر منو راهنمایی کنید

پاسخ ها :

سیدعلیرضا سیدآقایی

جناب آقای سیدعلیرضا سیدآقایی :

سه تا حقوق بگذازید کنار مابقی را بر اساس سهم خود تقسیم کنیم