مشاوره حقوقی رایگان - تغییر اسم

سلام اسم کوثرو به دلیل تمسخر و تلفظ بدش میشه به یه اسم مذهبی دیگه مثل سدنا،یا سلما تغییر داد؟ایا ثبت احوال اجازه میده؟؟

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق اداره ثیت احوال درخواست دهید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام و احترام ثبت احوال به هیچ وجه اجازه چنین کاری به شما نخواهد داد باید از پروسه حقوقی دادگاه وارد شد که دادخواست داده شود و پیگیری حضور دارد و جلسه تشکیل خواهد شد حتی نماینده ثبت احوال نیز در جلسه حضور پیدا می‌کند و دفاع می‌کند که این تغییر نام صورت نگیرد می‌بست وکیل داشته باشید