مشاوره حقوقی رایگان - دکتر دندونپزشک

سلام من دندونم رو یه دندونپزشکی در کردن بعد چند ماه موادش ریخته الان قبول نمیکنن درست کنند چیکار باید بکنم تو سایت هم زدم دیدم انکار پروانه انقضاش تموم شده برج 9میشه ترسش داد ک دندونم رو درست کنه یا شکایت کنم ممنون میشم زودتر جواب بدین

پاسخ ها :

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. از طریق نظام پزشکی پیگیری کنید

امین جلیلوند

جناب آقای امین جلیلوند :

سلام بهتر است که مسالمت آمیز حل و فصل شود و اینکه ریختن مواد پر کردنی گاهی تقصیر پزشک نیست و بنابر بر دلایل دیگر می‌تواند باشد مثل نوع مواد به کار رفته یا ممکن است دلایل پزشکی دیگری داشته باشد که تخصصی است