مشاوره حقوقی رایگان - پاک کردن طلاق از شناسنامه

سلام من قصد داشتم عقد انجام بدم با دختری صرفا برای 2ماه کسری سربازی میخاستم بدونم بعدش که من از ایشون طلاق بگیرم آیا امکانش هست اسم همو از شناسنامه همدیگه پاک کنیم؟
اگر خانم قبل عقد رابطه جنسی داشته باشه ولی با من رابطه نداشته باشه امکانش هست؟
و سوال بعد اینکه اگر اسم مون از شناسنامه هم پاک بشه در سیستم ثبت احوال یا در محضرها اطلاعاتش باقی میمونه یعنی قابل پیگیری هست که بعدا کسی بفهمه این قضیه رو؟؟؟

پاسخ ها :

مهین نیکو

سرکار خانم مهین نیکو :

سلام
صرفا اگر طلاق در دوران عقد واقع شود و خانم دوشیزه باشد امکان حذف نام همسر وجود دارد.

مهدی مقدم

جناب آقای مهدی مقدم :

سلام. اگر خانم هنگام طلاق باکره نباشد خیر.
بله درسیستم ثبت و همیشه قابل استعلام است.